Ghete damă din piele naturală | 708 Culoare Verde

Ghete din piele naturală de culoare verde.
În stoc
*
398,00 RON
279,00 RON

Pentru informatii scrieți mesaj pe WhatsApp la: 0753 411 659

Aceste ghete cu talpa inalta pentru dama, reprezintă o combinație armonioasă între rafinament și funcționalitate. Realizate din piele naturală de culoare verde, ele emană eleganță și calitate în fiecare detaliu.

Interiorul ghetelor cu talpa inalta este căptușit cu o blană moale și călduroasă, oferind un nivel ridicat de confort în zilele reci. Această atenție pentru detalii conferă o senzație plăcută și protecție împotriva frigului, asigurând că picioarele tale rămân calde și că te simți confortabil.

Talpa antiderapantă din TR este proiectată pentru a-ți oferi stabilitate și siguranță în timpul mersului pe diferite tipuri de suprafețe. Aceasta asigură o aderență optimă, făcând aceste ghete ideale pentru o varietate de condiții de vreme sau medii.

Designul simplu și elegant face ca aceste ghete să fie ușor de integrat în diverse ținute pentru toamnă și iarnă. Cu o atenție deosebită acordată atât aspectului estetic, cât și confortului, aceste ghete reprezintă alegerea ideală pentru femeile care apreciază funcționalitatea și stilul într-o încălțăminte de înaltă calitate. Versatilitatea și confortul pe care le oferă le transformă într-o piesă de bază esențială în garderoba ta de sezon rece.

Ghete damă din piele naturală de culoare verde, cu interior confortabil din blană și talpă antiderapantă din TR.

Specificații produse
Denumire caracteristicaValoarea
CuloareVerde
MaterialPiele naturală
Material interiorBlană
TalpaTR / Antiderapant
Scrieți recenzia dvs
  • Numai clienții înregistrați pot scrie recenzii
*
*
1 stea
5 stele
Specificații produse
Denumire caracteristicaValoarea
CuloareVerde
MaterialPiele naturală
Material interiorBlană
TalpaTR / Antiderapant
Suna