Ghete de damă din piele naturală | 730 Culoare Verde

Ghete din piele naturală de culoare verde.
*
398,00 RON
289,00 RON
275,00 RON

Pentru informatii scrieți mesaj pe WhatsApp la: 0753 411 659

Aceste ghete de dama din piele verde închis, reprezintă o combinație uluitoare de design unic și funcționalitate, redefinind eleganța pentru sezonul rece. Cu un detaliu deosebit, o cataramă atașată, aduce o notă distinctivă, punând în valoare atenția la detalii și originalitatea designului.

Culoarea verde închis conferă o estetică sofisticată și versatilă. Aceste ghete sunt mai mult decât simple încălțăminte. Ele reprezintă o expresie a stilului personal și a individualității, adăugând o notă distinctivă oricărei apariții. Confortul și designul sofisticat le fac un element esențial în garderoba fiecărei femei moderne, fiind o alegere inspirată pentru un aspect sofisticat și practic în sezonul rece.

Ghete de dama din piele ușor de purtat și de asortat. Pentru a fi păstrate corespunzător, vă recomandăm colecția noastră de Creme și Spray-uri, calitative, extrem de esențiale dacă vă doriți ca încălțămintea să arate mereu impecabil. 

Ghete damă din piele naturală de culoare verde, cu interior confortabil din blană de foarte buna calitate cu talpă extra light ușoară  / antiderapantă.

Inaltime toc: 3cm

 

Specificații produse
Denumire caracteristicaValoarea
CuloareVerde
MaterialPiele naturală
Material interiorBlană
TalpaMicrolight
Scrieți recenzia dvs
  • Numai clienții înregistrați pot scrie recenzii
*
*
1 stea
5 stele
Specificații produse
Denumire caracteristicaValoarea
CuloareVerde
MaterialPiele naturală
Material interiorBlană
TalpaMicrolight
Suna