Ghete de damă din piele naturală | 707 Culoare Verde

Ghete din piele naturală de culoare verde.
*
398,00 RON
279,00 RON
266,00 RON

Pentru informatii scrieți mesaj pe WhatsApp la: 0753 411 659

Aceste ghete de piele dama sunt realizate într-o nuanță deosebită de verde, extrem de potrivite sezonului rece. Realizate în România din piele naturală, interiorul lor este căptușit cu o blană de înaltă calitate, oferind un nivel exceptional de confort și căldură.

Cu o talpă extra light, ghetele de piele pentru dama sunt surprinzător de ușoare, făcându-le ideale pentru a fi purtate pe parcursul întregii zile fără a simți disconfort sau oboseală. Această talpă antiderapantă asigură o aderență sigură pe diverse tipuri de suprafețe, conferindu-ți încredere și stabilitate în fiecare pas.

Nuanța de verde adaugă un element de prospețime și originalitate oricărei ținute. Aceste ghete sunt perfecte pentru a aduce un strop de culoare și vitalitate în garderoba ta de iarnă, fiind ușor de integrat în diverse stiluri vestimentare.

Versatilitatea și confortul înalt, fac din aceste ghete de piele o alegere excelentă pentru femeile care apreciază atât aspectul estetic, cât și funcționalitatea într-o încălțăminte de calitate superioară.

Inaltime toc: 3cm

Grosime talpa: 2cm

Specificații produse
Denumire caracteristicaValoarea
CuloareVerde
MaterialPiele naturală
Material interiorBlană
TalpaMicrolight
Scrieți recenzia dvs
  • Numai clienții înregistrați pot scrie recenzii
*
*
1 stea
5 stele
Specificații produse
Denumire caracteristicaValoarea
CuloareVerde
MaterialPiele naturală
Material interiorBlană
TalpaMicrolight
Suna