PORTOFELE PENTRU BARBATI

Filtrati dupa
Filtrați după preț
Culoare
Material
Filtre

Portofel pentru barbati model dms 002

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 002, de culoare Neagra cu mecanism simplu pentru carduri.
219,00 RON 139,00 RON

Portofel pentru barbati model dms001

Portofel barbati din piele naturala dms 001, de culoare maro cogniac
119,00 RON

Portofel pentru barbati model dms004

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 004, de culoare neagra
199,00 RON 119,00 RON

Portofel carduri dms005

DEMALIS | Portofel barbati pentru carduri din piele naturala DMS 005, de culoare neagra
159,00 RON 89,00 RON

Portofel pentru barbati model dms003

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 003, de culoare neagra
199,00 RON 129,00 RON

Portofel pentru barbati model dms007

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 007, de culoare maro tdm
199,00 RON 119,00 RON

Portofel pentru barbati model dms0011

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 003, de culoare neagra
199,00 RON 129,00 RON

Portofel pentru barbati model dms008

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 008, de culoare maro tdm
199,00 RON 129,00 RON

Portofel pentru barbati model dms009

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 009, de culoare maro cogniac
199,00 RON 129,00 RON

Portofel pentru barbati model dms0010

DEMALIS | Portofel barbati din piele naturala DMS 0010, de culoare maro cogniac
199,00 RON 129,00 RON

Portofele piele barbati – Accesoriile de care ai nevoie in fiecare zi

Ai nevoie de un portifel barbatesc din piele? Colectia noastra este locul ideal unde calitatea, originalitatea, aspectul si functionalitatea se intrepatrund.

Portofelele pentru barbati din piele reprezinta un simbol al elegantei si rafinamentului, fiind accesorii esentiale in garderoba oricarui domn modern. Confectionate din piele autentica de cea mai inalta calitate, aceste portofele imbina perfect stilul clasic cu functionalitatea contemporana.

Cu detalii meticulos lucrate si finisaje impecabile, aceste portofele ofera spatiu generos pentru carduri, bancnote si documente importante, pastrand totodata un profil subtire si elegant. Pielea naturala confera acestor portofele o nota de distinctie si durabilitate, astfel incat devin tot mai frumoase odata cu trecerea timpului.

Indiferent de preferintele individuale in ceea ce priveste designul, in colectia de portofele din piele naturala exista o varietate de modele disponibile, de la portofele handmade din piele, la portcard barbati, portofele pentru barbati din piele naturala, la cele minimaliste, cu multiple compartimente si culori diverse. Piesele esentiale de care aveti nevoie se gasesc aici. Fie ca va aflati in cautarea unui cadou special, sau sunt alese special pentru a fi folosite intr-un mediu profesional ori in context personal, portofelele pentru barbati din piele adauga un plus de eleganta si rafinament oricarei aparitii.

Aceste portofele nu sunt doar accesorii functionale, ci si expresii ale stilului personal, amintind purtatorul de traditia clasica si atemporala a modei masculine.

Portofele piele naturala – Piese handmade realizate in Romania  

Portofelele pentru barbati din piele naturala impresioneaza prin functionalitatea lor exceptionala. Indiferent de preferintele individuale, aceste portofele sunt concepute pentru a oferi o experienta fara griji. Cu compartimente ingenios dispuse, pielea naturala de calitate superioara le confera flexibilitate si adaptabilitate, permitand organizarea optima a cardurilor, bancnotelor si documentelor.

Un avantaj notabil este durabilitatea lor remarcabila. Fiind accesorii folosite zilnic, pielea autentica dobandeste un aspect neimbatranit, elegant in timp, pastrandu-si totodata rezistenta si calitatea. Astfel, posesorii portofelelor din piele naturala nu trebuie sa se ingrijoreze ca vor trebui sa le inlocuiasca in mod frecvent.

Cu designuri variate, de la cele minimaliste pana la cele cu multiple compartimente, aceste portofele din piele naturala pentru barbati se adapteaza nevoilor individuale si stilului de viata. Portofelele pentru barbati din piele naturala reprezinta un amestec perfect intre utilitate si estetica, asigurand ca lucrurile esentiale sunt organizate cu rafinament si ca accesoriul in sine ramane o investitie pe termen lung.

Descopera colectia de portofele pentru barbati handmade realizate in Romania.

Suna