Intrebari frecvente

Cum fac retur la Demalis?

Orice produs comandat de pe www.demalis.ro, in termen de 14 zile de la receptia acestuia, poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. Toate detaliile le găsiți aici: https://demalis.ro/politica-de-retur

Cum intretinem pantofii din piele intoarsa?

Pielea întoarsă se păstrează în stare bună prin protecție împotriva surselor de umezează și murdărie, folosirea produselor speciale pentru curățare și îngrijire. Pielea întoarsă nu se spală și nu se supune la apă sau la surse de umezeală, în general. Se curăță după fiecare purtare și se depozitează într-un loc uscat. 

Există bureți speciali pentru curățarea pielii întoarse, cu o gumă albă sau cu o cârpă moale, uscată. 

Din ce material este realizata incaltamintea Demalis?

Incaltamintea marca Demalis are la bază pielea, folosită în fabricarea fiecărei perechi de pantofi, cizme sau sandale și este atent selectată pentru a garanta durabilitate și confort.

Materialele noastre sunt alese cu grijă pentru a oferi o senzație de lux și pentru a susține standardele noastre ridicate de calitate. Fiecare etapă a procesului de producție este supravegheată de către meșteri pricepuți, care îmbină tradiția cu tehnologia modernă pentru a crea încălțăminte ce impresionează prin eleganță și rezistență.

Fie că este vorba despre piele prelucrată cu atenție pentru a obține o textură fină sau detalii lucrate manual ce adaugă unicitate și rafinament, fiecare produs poartă amprenta calității și a pasiunii pentru frumos. De la culori vibrante și clasice până la nuanțe elegante și modele contemporane, gama noastră de încălțăminte este creată pentru a satisface gusturile și nevoile fiecărui client.

Cum se curata adidasii albi din piele?

Curățarea adidasilor albi din piele este esențială pentru a menține aspectul impecabil și durabilitatea acestora. Pielea albă poate fi extrem de elegantă, dar și foarte delicată în ceea ce privește păstrarea culorii și a aspectului impecabil. Îngrijirea corespunzătoare este crucială pentru a prelungi viața pantofilor și pentru a păstra strălucirea inițială.

Primul pas în curățarea adidasilor albi din piele constă în îndepărtarea murdăriei și a prafului de pe suprafața acestora. Utilizarea unei perii moi sau a unei cârpe de microfibră poate fi eficientă în eliminarea murdăriei fără a afecta materialul. Apoi, un amestec ușor de apă caldă și săpun lichid delicat poate fi folosit pentru a șterge cu grijă suprafața pielii.

Pentru petele mai persistente sau pentru a reda strălucirea albă imaculată, există produse specializate de curățare pentru piele, care pot fi aplicate cu atenție și șterse cu o cârpă moale. În final, utilizarea unui protector special pentru piele poate ajuta la menținerea aspectului proaspăt și la protejarea împotriva petelor viitoare.

Cu ce se curata pielea?

Când pantofii de piele sunt foarte murdari de noroi, se lasă la uscat apoi se îndepărtează murdăria cu o perie dură. Se scot șireturile și limba pantofilor pentru curățare cu o cârpă cu apă și săpun la interior. Pielea neteda la pantofi se curăță imediat de nisip sau sare în sezonul rece. Iar pentru exterior se folosește o cârpă din bumbac sau piele întoarsă pentru a nu deteriora materialul.  

Suna